Alexandru Buta - Asociatia pentru Dezvoltare Durabila Viitor Plus

Aleg sa impaduresc la Crosul Padurii

420 RON Donatii stranse
84% Complete
500 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Alerg 15 km pentru a sprijini cauza impaduririi - Padurea copiilor. Cred in puterea exemplului si imi doresc sa va am pe toti alaturi de mine si sa facem tot ce ne sta in putere pentru a impaduri terenurile degradate din Romania si prin asta, sa educam pe cei din jur in spiritul respectului pentru mediu si pentru o viata responsabila si sanatoasa.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia pentru Dezvoltare Durabila Viitor Plus

"Pădurea copiilor" este un proiect  ViitorPlus ce are ca scop împădurirea terenurilor publice degradate din sudul României pentru care nu există fonduri de la stat. Împăduririle sunt cea mai eficientă și de durată metodă de a combate efectele grave ale schimbărilor climatice.

Acest proiect are o motivaţie puternic emoţională, ne propunem ca pentru fiecare nou-născut din România să plantăm şi să îngrijăm câte un puiet, pentru că atunci când vor crește copiii noștri şi ei să se bucure de binefacerile pădurii!

Aleg să împdupăduresc!” s-a născut sub umbrela “Pădurea copiilor” ca o campanile menită să aducă în prim plan necesitatea de a  face păduri pentru generaţiile viitoare și prin care ne propunem să implicăm un număr cât mai mare de oameni în lupta împotriva schimbărilor climatice.

Alege să împădurești! 

Padurea Copiilor - Viitor Plus

"Pădurea copiilor" este un proiect  ViitorPlus ce are ca scop împădurirea terenurilor publice degradate din sudul României pentru care nu există fonduri de la stat. 

Crosul Padurii ~ 2016

Surori și frați ai codrului, haideți să punem pe picioare noi păduri în frumoasa noastră țară. Aer respirăm, dar cum rămâne cu plămânii naturii? Ei bine, avem grijă de ei! Pe 16 și

7 Donatii

de la mine pentru cauza pe care o sustii! Pup.
12 apr 2016

Anonymous

100 RON
Succes!!!
12 apr 2016

Anonymous

30 RON
11 apr 2016
Mult success, Alex! :)
08 apr 2016
Bravo Alex. Trebuie plantati multi pomi! Din fericire am facut si eu ceva cand eram cercetas, din nefericire a trecut mult de atunci si nu am mai participat activ la nimic de genul asta... Sper sa ajungi la targhet si sa se planteze cat mai multi copaci!
07 apr 2016

Mitzu

30 RON
It's not too late!
07 apr 2016
Succes la impadurire!
07 apr 2016