Claudia Padureanu (RunTAZ) - Asociatia pentru Dezvoltare Durabila Viitor Plus

Tazmanian Panthers

345 RON Donatii stranse
49.285714285714% Complete
700 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Pentru a avea cum sa te bucuri si de ziua de maine, azi e ziua in care poti sa alegi sa actionezi in acest sens. Nimic nu apare peste noapte, nici efectele Binelui si nici ale Raului. Motiv pentru care cu fiecare pas inainte se poate construi un viitor mai bun, atat personal, cat si al comunitatii din care fiecare face parte. Fiecare cauza sustinuta e buna si fiecare om are puterea de a genera o imbunatatire, atat a sa, cat si a locurilor prin care trece. Alegerea ii apartine si la fel si Cat, si Cum si Cand se implica. Cu acest crez, am sustinut cauza a impaduririi, a apropierii de natura si a de a face lucrurile impreuna, de a strange randurile comunitatii. Oamenii au nevoie si de speranta, si de exemplu si de credinta. Natura este locul unde toate astea ni se releva daca dorim sa le vedem si avem ochii pregatiti.

Cu cat vom fi mai multi participanti la Crosul Padurii cresc sansele ca multimea de suflete de la start de azi, sa devina padurea verde si trainica de maine.

 

Si nu uitati: "Nature never did betray the heart that loved her" (William Wordsworth)


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia pentru Dezvoltare Durabila Viitor Plus

"Pădurea copiilor" este un proiect  ViitorPlus ce are ca scop împădurirea terenurilor publice degradate din sudul României pentru care nu există fonduri de la stat. Împăduririle sunt cea mai eficientă și de durată metodă de a combate efectele grave ale schimbărilor climatice.

Acest proiect are o motivaţie puternic emoţională, ne propunem ca pentru fiecare nou-născut din România să plantăm şi să îngrijăm câte un puiet, pentru că atunci când vor crește copiii noștri şi ei să se bucure de binefacerile pădurii!

Aleg să împdupăduresc!” s-a născut sub umbrela “Pădurea copiilor” ca o campanile menită să aducă în prim plan necesitatea de a  face păduri pentru generaţiile viitoare și prin care ne propunem să implicăm un număr cât mai mare de oameni în lupta împotriva schimbărilor climatice.

Alege să împădurești! 

Padurea Copiilor - Viitor Plus

"Pădurea copiilor" este un proiect  ViitorPlus ce are ca scop împădurirea terenurilor publice degradate din sudul României pentru care nu există fonduri de la stat. 

Crosul Padurii ~ 2016

Surori și frați ai codrului, haideți să punem pe picioare noi păduri în frumoasa noastră țară. Aer respirăm, dar cum rămâne cu plămânii naturii? Ei bine, avem grijă de ei! Pe 16 și

6 Donatii

50 RON
go runtaz!
16 apr 2016
15 apr 2016
Felicitari, este o cauza foarte frumoasa ! Ruuun !!
15 apr 2016

Anonymous

40 RON
Ultramici e cu voi. Vrea la padure :)
06 apr 2016
La mai mare, cu zambete si voie buna!
05 apr 2016

Anonymous

100 RON
Sa ne bucuram de ce putem face azi pentru o zi de maine frumoasa!
05 apr 2016