Adelaide Katerine Tarpan - Asociatia pentru Dezvoltare Durabila Viitor Plus

Alerg pentru Padurea copiilor

705 RON Donations raised
100% Complete
500 RON Target
7 Donations
I want to donate!

 

Cele mai frumoase amintiri din copilaria mea sunt legate de copaci. Copaci în care ma cățăram, în care ne făceam leagăne, între crengile cărora citeam cu orele legănată de vânt, din care culegeam mere și nuci. Îmi doresc pentru copiii mei să poată simți aceeași bucurie. Îmi doresc să aibă curiozitatea să exploreze și curajul de a căuta înălțimi și provocări. Si vreau să îi învăț să aibă grijă de copaci, să îi iubească și ori de câte ori au ocazia, să planteze un copac undeva.

De aceea susțin Pădurea Copiilor și alerg la Crosul Pădurii. Pentru ca îmi doresc ca și generațiile viitoare să poată avea o copilarie la fel de frumoasă ca cea pe care am avut-o eu!

Susțineți și voi proiectul Padurea copiilor donând aici. Fiecare 5 lei înseamnă un puiet care are șansa de a deveni un copac și cu fiecare copac Pădurea Copiilor crește de la an la an!

Vă mulțumesc!


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Asociatia pentru Dezvoltare Durabila Viitor Plus

"Pădurea copiilor" este un proiect  ViitorPlus ce are ca scop împădurirea terenurilor publice degradate din sudul României pentru care nu există fonduri de la stat. Împăduririle sunt cea mai eficientă și de durată metodă de a combate efectele grave ale schimbărilor climatice.

Acest proiect are o motivaţie puternic emoţională, ne propunem ca pentru fiecare nou-născut din România să plantăm şi să îngrijăm câte un puiet, pentru că atunci când vor crește copiii noștri şi ei să se bucure de binefacerile pădurii!

Aleg să împdupăduresc!” s-a născut sub umbrela “Pădurea copiilor” ca o campanile menită să aducă în prim plan necesitatea de a  face păduri pentru generaţiile viitoare și prin care ne propunem să implicăm un număr cât mai mare de oameni în lupta împotriva schimbărilor climatice.

Alege să împădurești! 

Padurea Copiilor - Viitor Plus

"Pădurea copiilor" este un proiect  ViitorPlus ce are ca scop împădurirea terenurilor publice degradate din sudul României pentru care nu există fonduri de la stat. 

Crosul Padurii ~ 2016

Surori și frați ai codrului, haideți să punem pe picioare noi păduri în frumoasa noastră țară. Aer respirăm, dar cum rămâne cu plămânii naturii? Ei bine, avem grijă de ei! Pe 16 și

7 Donations

ANCA ANDRONE

100 RON
16 Apr 2016
Run, Kate, run!
16 Apr 2016

Kehaiyanii

100 RON
..si pentru noi 20 de stejari
15 Apr 2016
vreau o poza cu mica plantatie!
15 Apr 2016
Mult succes!
29 Feb 2016

Lupul cel Rău

150 RON
:) Succes !!
25 Feb 2016
Mult succes!
24 Feb 2016