Claudia Padureanu (RunTAZ) - Asociatia pentru Dezvoltare Durabila Viitor Plus

Tazmanian Panthers

710 RON Donatii stranse
100% Complete
700 RON Target
11 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Un nou an, noi provocari, planuri, proiecte si dorinte de mai bine - motiv pentru care am decis sa incepem din prima luna cu miscare si in acelas timp sa contribuim la inmultirea faptelor bune. Echipa noastra Tazmanian Panthers formata din Claudia, Daniel si Adriana, se antreneaza din greu pentru a face fata noii provocari : Semimaratonul Gerar ce va avea loc in data de 31 ianuarie 2016... si de asemenea continua sa sustina proiectul "Padurea Copiilor" atat prin donatii, promovare cat si participare activa la impaduriri asa cum a facut-o si in 2015.

Din acest motiv, va indemnam sa va alaturati echipei noastre si sa acceptati provocarea de a contribui pentru "Padurea Copiilor", cu ce suma doriti, cat si de a va implica in viitoarele actiuni din cadrul proiectului. Le multumim inca o data celor care deja ne sunt alaturi si continua sa o faca!

Motto-ul nostru ramane:

"Nature never did betray the heart that loved her" – William Wordsworth

Sa ne revedem cu bine!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia pentru Dezvoltare Durabila Viitor Plus

"Pădurea copiilor" este un proiect  ViitorPlus ce are ca scop împădurirea terenurilor publice degradate din sudul României pentru care nu există fonduri de la stat. Împăduririle sunt cea mai eficientă și de durată metodă de a combate efectele grave ale schimbărilor climatice.

Acest proiect are o motivaţie puternic emoţională, ne propunem ca pentru fiecare nou-născut din România să plantăm şi să îngrijăm câte un puiet, pentru că atunci când vor crește copiii noștri şi ei să se bucure de binefacerile pădurii!

Aleg să împdupăduresc!” s-a născut sub umbrela “Pădurea copiilor” ca o campanile menită să aducă în prim plan necesitatea de a  face păduri pentru generaţiile viitoare și prin care ne propunem să implicăm un număr cât mai mare de oameni în lupta împotriva schimbărilor climatice.

Alege să împădurești! 

Padurea Copiilor - Viitor Plus

"Pădurea copiilor" este un proiect  ViitorPlus ce are ca scop împădurirea terenurilor publice degradate din sudul României pentru care nu există fonduri de la stat. 

Semimaraton Gerar ~ 2016

Semimaratonul Gerar a devenit un eveniment de tradiţie printre alergătorii din România, fiind pentru mult timp prima competiţie de alergare a anului. Organizat de către Asociaţiile Club Sportiv

11 Donatii

Fratele Padurii

50 RON
Succes!!!
28 ian 2016

jupanu tot jupan

150 RON
28 ian 2016
la cat mai multi copaci plantati!
27 ian 2016

Anonymous

30 RON
26 ian 2016
Bafta
22 ian 2016
Pentru "domnul Stefan"!
21 ian 2016
Spor si fun la alergat :)
21 ian 2016
Oameni frumosi, sunt mandra de voi :)
14 ian 2016

Anonymous

150 RON
13 ian 2016

Anonymous

30 RON
Sunt mandra de voi! :)
12 ian 2016
Muuulta bafta!
12 ian 2016