Impadurim impreuna!

 

Tudor Gherghel ViitorPlus - asociatia pentru dezvoltare durabila

12% Complete
60 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
1
Donații

Copacii ne dau oxigenul atat de necesar vietii! Dovada vie ca viata merge inainte sunt copiii.

Un dar de pret pe care il putem lasa copiilor sunt padurile. Sunt Tudor Gherghel si la Gerar, alerg pentru Padurea Copiilor, pentru viitorul sanatos al familiei mele, pentru natura si pentru a da un exemplu tuturor celor din jur - impreuna putem face schimbarea in mentalitatea tuturor astfel incat sa respectam si sa pretuim mediul inconjurator!

Orice ajutor din partea voastra inseamna puterea exemplului pentru cei din jur! Hai sa plantam impreuna si sa contribuim la marirea suprafetelor impadurite din Romania!

Fii si tu alaturi de mine.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ViitorPlus - asociatia pentru dezvoltare durabila - este un ONG romanesc infiintat in 2006, ce are in portofoliu programe de antreprenoriat social, educație pentru mediu, voluntariat pentru mediu si infrastructură de mediu.

"Pădurea copiilor" a facut parte din ViitorPlus-Asociatia pentru dezvoltare durabila pana in anul 2016, cand a devenit o organizatie individuala, cu identitate juridica distincta.

Pentru a le urmari activitatea curenta, puteti sa ii gasiti la: https://www.padureacopiilor.ro 

Semimaratonul Gerar a devenit un eveniment de tradiÅ£ie printre alergătorii din România, fiind pentru mult timp prima competiÅ£ie de alergare a anului. Organizat de către AsociaÅ£iile Club Sportiv RO CLUB MARATON È™i People for Sport România împreună cu Facultatea de Inginerie Electrică din cadrul Universităţii Politehnica BucureÅŸti, în parteneriat cu Universitatea Politehnica BucureÅ

 

1 Donații

Alina

60 RON
Succes Alex!
29 Dec 2015