Tudor Gherghel - Asociația Pentru dezvoltare durabilă ViitorPlus

Impadurim impreuna!

60 RON Donatii stranse
12% Complete
500 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Copacii ne dau oxigenul atat de necesar vietii! Dovada vie ca viata merge inainte sunt copiii.

Un dar de pret pe care il putem lasa copiilor sunt padurile. Sunt Tudor Gherghel si la Gerar, alerg pentru Padurea Copiilor, pentru viitorul sanatos al familiei mele, pentru natura si pentru a da un exemplu tuturor celor din jur - impreuna putem face schimbarea in mentalitatea tuturor astfel incat sa respectam si sa pretuim mediul inconjurator!

Orice ajutor din partea voastra inseamna puterea exemplului pentru cei din jur! Hai sa plantam impreuna si sa contribuim la marirea suprafetelor impadurite din Romania!

Fii si tu alaturi de mine.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația Pentru dezvoltare durabilă ViitorPlus

ViitorPlus a fost înfiinţată în România ca organizaţie neguvernamentală, nonprofit, independentă, pentru a stimula şi contribui la transpunerea în practică a conceptului de dezvoltare durabilă la nivel de individ, comunitate şi organizaţii.

Padurea Copiilor - Viitor Plus

"Pădurea copiilor" este un proiect  ViitorPlus ce are ca scop împădurirea terenurilor publice degradate din sudul României pentru care nu există fonduri de la stat. 

Semimaraton Gerar ~ 2016

Semimaratonul Gerar a devenit un eveniment de tradiţie printre alergătorii din România, fiind pentru mult timp prima competiţie de alergare a anului. Organizat de către Asociaţiile Club Sportiv

1 Donatii

60 RON
Succes Alex!
29 dec 2015