Stefan Gomeaja - Asociatia pentru Dezvoltare Durabila Viitor Plus

“WE RUN AS ONE. ONE TEAM”

490 RON Donatii stranse
98% Complete
500 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Buna ziua

 Pentru cei ce nu ma stiu sunt Stefan Gomeaja, fumator inrait pana in luna Mai a anului 2015 si transformat incet (dar sigur) intr-un alergator de placere, concurent la semimaratoane precum Corcova Trail Race, Marataonul International Bucuresti sau Baneasa Trail Race.

Vinovat de aceste “placeri” este Laurentiu Daniel Moga, prietenul meu care mi-a spus cat de frumoasa este viata pe la 8 dimineata in Herastrau alaturi de cei de la Nike+Run Club Bucuresti.

Nu cunosteam pe nimeni, imi era oarecum jena sa alerg stiind ca nu mai facusem miscare din liceu (si credeti-ma ca trecusera peste 15 ani) A fost greu, nu am putut sa alerg mai mult de 2 KM, simteam ca nu mai am aer, ma dureau toate de la ficat si plamani pana la picioare si maini.  

Cu toate ca eram un simplu om care alerga in parc, am primit incurajari de genul “Daca eu pot si tu poti” sau “Hai, ca nu mai e mult pana la finish” chiar si “Capul sus! Priveste lumea in jurul tau si zambeste! Viata e frumoasa!”

Credeti-ma, este!  Am ajuns dupa jumatate de an sa cunosc foarte multi oameni minunati, care alearga cu zambetul pe buze si datorita carora, atunci ca imi este greu, reusesc sa trec mai usor peste tot doar pentru ca ii simt alaturi de mine. Kilometri alergati in jumatate de an, diplomele si medaliile primate, placerea pe care o simiti la sfarsitul unei curese, aplauzele prietenilor, totul iti da putere si energia  necesara spre urmatoarea cursa.

Anul acesta m-am hotarat sa fac mai mult decat pana acum. Incepand cu anul care vine vreau sa fac mai mult decat am facut.  Am hotarat sa alerg atat pentru mine cat si pentru generatiile urmatoare. Iar cand alergi, ai nevoie de oxigen, ai nevoie sa respire sanatate.

De aceea am hotarat sa devin fundraiser pentru Padurea Copiilor alaturi de cei de la Viitor Plus la Semimaraton Gerar!

Bunicul meu mi-a spus urmatorul proverb: “Un om implinit este cel care construieste o casa, da viata unui copil si sadeste un pom”. Pe primele doua am reusit sa le realizez, iar impreuna cu voi pot sa duc la bun sfarsit  proverbul bunicului si sa plantam nu un pom, ci o intreaga padure.

Pentru ca viitorul sta in minile noastre, pentru ca doar impreuna suntem o forta, pentru ca nu poti face o cursa de Trail intr-o Padure fara Copaci!

Pentru ca “WE RUN AS ONE. ONE TEAM”


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia pentru Dezvoltare Durabila Viitor Plus

"Pădurea copiilor" este un proiect  ViitorPlus ce are ca scop împădurirea terenurilor publice degradate din sudul României pentru care nu există fonduri de la stat. Împăduririle sunt cea mai eficientă și de durată metodă de a combate efectele grave ale schimbărilor climatice.

Acest proiect are o motivaţie puternic emoţională, ne propunem ca pentru fiecare nou-născut din România să plantăm şi să îngrijăm câte un puiet, pentru că atunci când vor crește copiii noștri şi ei să se bucure de binefacerile pădurii!

Aleg să împdupăduresc!” s-a născut sub umbrela “Pădurea copiilor” ca o campanile menită să aducă în prim plan necesitatea de a  face păduri pentru generaţiile viitoare și prin care ne propunem să implicăm un număr cât mai mare de oameni în lupta împotriva schimbărilor climatice.

Alege să împădurești! 

Padurea Copiilor - Viitor Plus

"Pădurea copiilor" este un proiect  ViitorPlus ce are ca scop împădurirea terenurilor publice degradate din sudul României pentru care nu există fonduri de la stat. 

Semimaraton Gerar ~ 2016

Semimaratonul Gerar a devenit un eveniment de tradiţie printre alergătorii din România, fiind pentru mult timp prima competiţie de alergare a anului. Organizat de către Asociaţiile Club Sportiv

5 Donatii

Oana

100 RON
23 dec 2015

Madalina

50 RON
19 dec 2015

Anonymous

10 RON
18 dec 2015

Anonymous

300 RON
18 dec 2015