Raluca Muresan - Asociatia pentru Dezvoltare Durabila Viitor Plus

MUNŢII sunt o lume deasupra lumii

4,716 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Prin plantarea unui copac nu cucerim un munte, ci pe noi înşine. Alege să nu fii indiferent acestei iniţiative şi să lăsăm copiilor noştri ceea ce natura ne lasă nouă. Ea nu aparţine nimănui şi 'totuşi se dăruie tuturora!' 'Schimbă un gând şi poţi schimba lumea, plantează un copac şi cel mai probabil o vei salva' aşa cum spunea Bogdan şi Andreea alături de care am decis să alerg semimaratonul Gerar pentru a aduna banuti şi a planta Pădurea Copiilor.

 

Ne sustine: 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia pentru Dezvoltare Durabila Viitor Plus

"Pădurea copiilor" este un proiect  ViitorPlus ce are ca scop împădurirea terenurilor publice degradate din sudul României pentru care nu există fonduri de la stat. Împăduririle sunt cea mai eficientă și de durată metodă de a combate efectele grave ale schimbărilor climatice.

Acest proiect are o motivaţie puternic emoţională, ne propunem ca pentru fiecare nou-născut din România să plantăm şi să îngrijăm câte un puiet, pentru că atunci când vor crește copiii noștri şi ei să se bucure de binefacerile pădurii!

Aleg să împdupăduresc!” s-a născut sub umbrela “Pădurea copiilor” ca o campanile menită să aducă în prim plan necesitatea de a  face păduri pentru generaţiile viitoare și prin care ne propunem să implicăm un număr cât mai mare de oameni în lupta împotriva schimbărilor climatice.

Alege să împădurești! 

Padurea Copiilor - Viitor Plus

"Pădurea copiilor" este un proiect  ViitorPlus ce are ca scop împădurirea terenurilor publice degradate din sudul României pentru care nu există fonduri de la stat. 

Semimaraton Gerar ~ 2016

Semimaratonul Gerar a devenit un eveniment de tradiţie printre alergătorii din România, fiind pentru mult timp prima competiţie de alergare a anului. Organizat de către Asociaţiile Club Sportiv

4 Donatii

www.deltastudio.ro

4,526 RON
Delta Studio alege sa impadureasca printr-o sponsorizare de 1000 puieti, care vor fi plantati in urmatoarea campanie de impaduriri desfasurata de Padurea copiilor.
02 feb 2016

Anonymous

150 RON
Sustin proiectul Padurea Copiilor si sper ca acesta sa conduca la impadurirea cator mai mult terenuri defrisate.
30 ian 2016
Proud of you :)
05 ian 2016
Bafta Raluca! :)
05 ian 2016