Need Money For My Family In The Forest

 

Andreea Petcu ViitorPlus - asociatia pentru dezvoltare durabila

25% Complete
125 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
4
Donații

Ajuta-ma sa impaduresc Padurea copiilor alaturi de Raluca si Bogdan. Alergam toti 3 la Semimaraton Gerar pentru asta si ar ajuta foarte mult o donatie minima de 5 lei. Atat costa sa plantezi un copac. Daca nu poti sa donezi, ajuta-ne cu un share, dar iti spun eu ca o gura de aer curat costa mai mult decat 5 lei.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ViitorPlus - asociatia pentru dezvoltare durabila - este un ONG romanesc infiintat in 2006, ce are in portofoliu programe de antreprenoriat social, educație pentru mediu, voluntariat pentru mediu si infrastructură de mediu.

"Pădurea copiilor" a facut parte din ViitorPlus-Asociatia pentru dezvoltare durabila pana in anul 2016, cand a devenit o organizatie individuala, cu identitate juridica distincta.

Pentru a le urmari activitatea curenta, puteti sa ii gasiti la: https://www.padureacopiilor.ro 

Semimaratonul Gerar a devenit un eveniment de tradiÅ£ie printre alergătorii din România, fiind pentru mult timp prima competiÅ£ie de alergare a anului. Organizat de către AsociaÅ£iile Club Sportiv RO CLUB MARATON È™i People for Sport România împreună cu Facultatea de Inginerie Electrică din cadrul Universităţii Politehnica BucureÅŸti, în parteneriat cu Universitatea Politehnica BucureÅ

 

4 Donații

Succes! Copiii merita tot ce e mai bun!
30 Jan 2016
Mult succes Andreea! :)
05 Jan 2016
Warm hugs at the finish line! :P Bafta!
10 Dec 2015
50 RON
Mult succes Andreea :)
05 Dec 2015