Andreea Petcu - Asociatia pentru Dezvoltare Durabila Viitor Plus

Need Money For My Family In The Forest

125 RON Donatii stranse
25% Complete
500 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Ajuta-ma sa impaduresc Padurea copiilor alaturi de Raluca si Bogdan. Alergam toti 3 la Semimaraton Gerar pentru asta si ar ajuta foarte mult o donatie minima de 5 lei. Atat costa sa plantezi un copac. Daca nu poti sa donezi, ajuta-ne cu un share, dar iti spun eu ca o gura de aer curat costa mai mult decat 5 lei.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia pentru Dezvoltare Durabila Viitor Plus

"Pădurea copiilor" este un proiect  ViitorPlus ce are ca scop împădurirea terenurilor publice degradate din sudul României pentru care nu există fonduri de la stat. Împăduririle sunt cea mai eficientă și de durată metodă de a combate efectele grave ale schimbărilor climatice.

Acest proiect are o motivaţie puternic emoţională, ne propunem ca pentru fiecare nou-născut din România să plantăm şi să îngrijăm câte un puiet, pentru că atunci când vor crește copiii noștri şi ei să se bucure de binefacerile pădurii!

Aleg să împdupăduresc!” s-a născut sub umbrela “Pădurea copiilor” ca o campanile menită să aducă în prim plan necesitatea de a  face păduri pentru generaţiile viitoare și prin care ne propunem să implicăm un număr cât mai mare de oameni în lupta împotriva schimbărilor climatice.

Alege să împădurești! 

Padurea Copiilor - Viitor Plus

"Pădurea copiilor" este un proiect  ViitorPlus ce are ca scop împădurirea terenurilor publice degradate din sudul României pentru care nu există fonduri de la stat. 

Semimaraton Gerar ~ 2016

Semimaratonul Gerar a devenit un eveniment de tradiţie printre alergătorii din România, fiind pentru mult timp prima competiţie de alergare a anului. Organizat de către Asociaţiile Club Sportiv

4 Donatii

Succes! Copiii merita tot ce e mai bun!
30 ian 2016
Mult succes Andreea! :)
05 ian 2016
Warm hugs at the finish line! :P Bafta!
10 dec 2015
50 RON
Mult succes Andreea :)
05 dec 2015