Ciprian Pavel - Asociația Pentru dezvoltare durabilă ViitorPlus

Pasii mei pentru o lume mai buna

350 RON Donatii stranse
70% Complete
500 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Am facut doi pasi pana acum si este momentul sa incep sa merg, deci il fac si pe al treilea :).  Avand doi copii vreau sa fac tot ce imi sta in putinta ca ei sa poata beneficia cel putin de ceea ce am beneficiat si eu, daca nu si mai mult. Am respirat aer curat si am avut parte de peisaje care sa ma relaxeze. Asta este motivatia mea pentru fundraising Padurea Copiilor cat si pentru activitatea sportiva in aer liber.

Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația Pentru dezvoltare durabilă ViitorPlus

ViitorPlus a fost înfiinţată în România ca organizaţie neguvernamentală, nonprofit, independentă, pentru a stimula şi contribui la transpunerea în practică a conceptului de dezvoltare durabilă la nivel de individ, comunitate şi organizaţii.

Padurea Copiilor - Viitor Plus

"Pădurea copiilor" este un proiect  ViitorPlus ce are ca scop împădurirea terenurilor publice degradate din sudul României pentru care nu există fonduri de la stat. 

Semimaraton Gerar ~ 2016

Semimaratonul Gerar a devenit un eveniment de tradiţie printre alergătorii din România, fiind pentru mult timp prima competiţie de alergare a anului. Organizat de către Asociaţiile Club Sportiv

7 Donatii

10 feb 2016
Felicitări pentru inițiativă!
29 nov 2015
mult succes ciprian
28 nov 2015
Bravo Ciprian!
27 nov 2015
27 nov 2015
27 nov 2015
27 nov 2015