Bogdan Margarit - Asociatia pentru Dezvoltare Durabila Viitor Plus

#haiMihai - bogdan margarit

725 RON Donatii stranse
72.5% Complete
1,000 RON Target
10 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Schimba un gand si poti schimba lumea, planteaza un copac si cel mai probabil asa o salvezi!  Exista o schimbare interioara si una exterioara ca efect la cea interioara. Tu in ce fel vrei sa influentezi lumea? Am ales la Semimaratonul Gerar, alaturi de colegele Andreea si Raluca sa adunam bani pentru Padurea Copiilor. Taierea padurilor este o problema nationala in Romania si orice actiune directionata spre solutionarea ei este binevenita! Atrage alaturi de mine atentia acestei probleme cu: donatii, share-uri si nu lasa pe nimeni sa decida ce se intampla cu padurile tarii.
Vine luna cadourilor si ma angajez sa-ti trimit un cadou daca donezi minim 50 lei :). Lasa doar o adresa de email in comment.

 

Ne sustine:

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia pentru Dezvoltare Durabila Viitor Plus

"Pădurea copiilor" este un proiect  ViitorPlus ce are ca scop împădurirea terenurilor publice degradate din sudul României pentru care nu există fonduri de la stat. Împăduririle sunt cea mai eficientă și de durată metodă de a combate efectele grave ale schimbărilor climatice.

Acest proiect are o motivaţie puternic emoţională, ne propunem ca pentru fiecare nou-născut din România să plantăm şi să îngrijăm câte un puiet, pentru că atunci când vor crește copiii noștri şi ei să se bucure de binefacerile pădurii!

Aleg să împdupăduresc!” s-a născut sub umbrela “Pădurea copiilor” ca o campanile menită să aducă în prim plan necesitatea de a  face păduri pentru generaţiile viitoare și prin care ne propunem să implicăm un număr cât mai mare de oameni în lupta împotriva schimbărilor climatice.

Alege să împădurești! 

Padurea Copiilor - Viitor Plus

"Pădurea copiilor" este un proiect  ViitorPlus ce are ca scop împădurirea terenurilor publice degradate din sudul României pentru care nu există fonduri de la stat. 

Semimaraton Gerar ~ 2016

Semimaratonul Gerar a devenit un eveniment de tradiţie printre alergătorii din România, fiind pentru mult timp prima competiţie de alergare a anului. Organizat de către Asociaţiile Club Sportiv

10 Donatii

30 ian 2016

Iulia

50 RON
29 ian 2016
Succes fluturasilor! Cu mult drag va urez spor in alergare
20 ian 2016
Spor la alergat! #haifluturas
29 dec 2015

Dana

55 RON
Go Go Go !!! #haifluturasii !!!
06 dec 2015

Ioana

25 RON
04 dec 2015

Anonymous

50 RON
28 nov 2015
28 nov 2015
#HaiFluturasi!!! Bafta!!
27 nov 2015

Ciprian Tiron

105 RON
Bafta multa si felicitari pentru initiativa!
26 nov 2015