Alerg pentru Pădurea Copiilor pentru că vreau un viitor mai bun pentru generațiile următoare

 

Floricica Neacsu ViitorPlus - asociatia pentru dezvoltare durabila

64.2% Complete
321 RON
Donations raised
500 RON
Target
9
Donations

Îmi place să alerg, să zâmbesc și îmi place să trăiesc la maxim. Totodată, consider că împădurirea României este o problemă vitală. Știu însă că nu pot să cumpăr fericire și s-o împart, dar pot să fac mici bucurii celor dragi, iar asta e cam același lucru. Nu pot să cumpăr păduri, dar pot să alerg pentru Pădurea Copiilor pe data de 30 martie 2014, pot să mă implic.

Dacă ești printre cei care doresc să facă ceva, donează pentru acest proiect! Viitor Plus crește păduri și oameni mari așa că adoptă un copac și sprijină plantarea și îngrijirea a cate unui puiet pentru fiecare nou născut din România!  

Cu o floare nu se face primăvară și nici cu un copac nu se face pădure, dar consider că împreună putem face minuni. Nu trebuie să mutăm munții, dar putem să-i împădurim astfel încât fiecare Ron contează și va fi bine "plantat".

Mulțumesc și să auzim numai de bine!                    


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

ViitorPlus - asociatia pentru dezvoltare durabila - este un ONG romanesc infiintat in 2006, ce are in portofoliu programe de antreprenoriat social, educație pentru mediu, voluntariat pentru mediu si infrastructură de mediu.

"Pădurea copiilor" a facut parte din ViitorPlus-Asociatia pentru dezvoltare durabila pana in anul 2016, cand a devenit o organizatie individuala, cu identitate juridica distincta.

Pentru a le urmari activitatea curenta, puteti sa ii gasiti la: https://www.padureacopiilor.ro 

Vine un moment în viaţa fiecăruia dintre noi în care e pur şi simplu momentul să schimbi foaia! Ai aşteptat până acum rezolvări de la guvern, soluţii de la primărie, justiţia divină… şi la un moment dat te saturi şi îţi spui: Gata! Până aici! Eu sunt schimbarea pe care o vreau în jurul meu! şi… schimbi ceva. Încetezi să aştepţi de la alţii soluţia şi devii parte d

 

9 Donations

Sa plantez si eu un copacel :).
28 Mar 2014
Plantez si eu ceva :) Bravo, Flori pentru initiativa!
17 Mar 2014
De la un robotzel care abia asteapta sa mai alerge prin padure :).
13 Mar 2014
Primăvară mai du-mă prin păduri, dorule, să sorb aerul plin de răcoare şi albastrul tău, cerule, şi florile cu mirosul lor tare. să prind în mână fulgerul frânt, s-aud cum privighetoarea mai plânge, s-ascult foşnetul frunzei în vânt cum îmi trece haotic prin sânge. să văd pădurea cu razele reci, căprioara venind spre izvor, să mă pierd singur printre poteci cu inima plină de dor. mai du-mă prin păduri, visule, aud codrul cum vrea să mă cheme, primăvară, tu mi-ai deschisu-le cărări acestor poeme. aud cum sufletul cade pe trunchi pentru a-şi cere iertare şi eu, rogu-mă, Doamne,-n genunchi la codru ca la sfinte altare. căci codrul ne-a fost casa dintâi, când înfrunzea-n primăveri şi doina ne-a stat la cap căpătâi mângâind ale noastre dureri... Ion Ionescu-Bucovu
13 Mar 2014
Apreciez oamenii care fac ceva pentru natura, respectiv pentru padure.
13 Mar 2014
06 Mar 2014
Sa-i "plantati" bine :).
04 Mar 2014
Sa ajutam padurea!!
03 Mar 2014
pentru ca vreau un viitor mai bun pentru generatiile urmatoare, pentru ca-mi place sa alerg, sa zambesc, pentru ca-mi place sa traiesc la maxim alaturi de tine... esti minunata!
01 Mar 2014