Claudia Padureanu (RunTAZ) - Asociatia pentru Dezvoltare Durabila Viitor Plus

TAZMANIAN PANTHERS

1,525 RON Donatii stranse
100% Complete
1,000 RON Target
23 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Cine suntem noi? 4 optimiste (Anca, Adriana, Catalina si Claudia), ce iubesc viata si natura,  care au acceptat provocarea fizica a unei stafete la Maratonul International Bucuresti si provocarea de a promova un viitor mai bun pentru fiecare dintre noi. Cauza pe care am ales-o pentru a o reprezenta este "Padurea Copiilor".  De ce aceasta si nu alta?! Pentru ca fiecare dintre noi vedem zilnic efectele pe care defrisarile masive, ilegale si necontrolate le produc asupra mediului inconjurator, ecosistemului si in mod direct asupra vietii oamenilor.

Cu ocazia aceasta ne-am amintit de copilarie si o povestioara in care fiecare cumva s-a regasit:
"Fiindca ai fost cuminte, ma tiu de cuvant si-ti povestesc cum era padurea in care ma jucam eu toata ziua de vara, cand eram mic. Tu stii ce este o padure. Mergi intre copaci, in sus si in jos, inainte si inapoi, la stanga si la dreapta si pretutindeni numai intre copaci, si copacii sunt infipti in pamant, de radacini." – Padurea Copiilor, Tudor Arghezi

Ne dorim ca in aceasta povestioara si generatiile urmatoare sa se regaseasca si pentru asta timpul pentru a actiona este ACUM. In Romania se defriseaza anual in medie 27 milioane mc de lemn dintre care 8 milioane mc sunt estimati a fi defrisari ilegale.

Numai uniti si actionand  vom putea stopa cauza acestor abuzuri. Una dintre actiunile civice ce ar face diferenta o reprezinta si plantarea de noi copacei. Acesti copaci, in ani, vor forma padurea pe care copii nostrii si-o vor aminti la maturitate.

Va indemnam sa va alaturati echipei noastre si sa acceptati provocarea de a contribui pentru "Padurea Copiilor", cu ce suma doriti, cat si de a va implica in  viitoarele actiuni de impadurire.

"Nature never did betray the heart that loved her" – William Wordsworth


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia pentru Dezvoltare Durabila Viitor Plus

"Pădurea copiilor" este un proiect  ViitorPlus ce are ca scop împădurirea terenurilor publice degradate din sudul României pentru care nu există fonduri de la stat. Împăduririle sunt cea mai eficientă și de durată metodă de a combate efectele grave ale schimbărilor climatice.

Acest proiect are o motivaţie puternic emoţională, ne propunem ca pentru fiecare nou-născut din România să plantăm şi să îngrijăm câte un puiet, pentru că atunci când vor crește copiii noștri şi ei să se bucure de binefacerile pădurii!

Aleg să împdupăduresc!” s-a născut sub umbrela “Pădurea copiilor” ca o campanile menită să aducă în prim plan necesitatea de a  face păduri pentru generaţiile viitoare și prin care ne propunem să implicăm un număr cât mai mare de oameni în lupta împotriva schimbărilor climatice.

Alege să împădurești! 

Padurea Copiilor - Viitor Plus

"Pădurea copiilor" este un proiect  ViitorPlus ce are ca scop împădurirea terenurilor publice degradate din sudul României pentru care nu există fonduri de la stat. 

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2015

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este ce

23 Donatii

Pentru Padurea Copiilor:)
08 oct 2015
Bafta, fetelor!!!!!
04 oct 2015
Vreau un copac cu numele meu.
03 oct 2015
Succes!
02 oct 2015
Bravo fetelor! Multa bafta si ne bucuram cand vedem oameni ca voi.
02 oct 2015
Felicitari fetelor pentru initiativa, energia pozitiva si tot interesul pentru viitorul verde!
30 sep 2015
Succes pentru acest proiect minunat!
29 sep 2015
25 sep 2015
23 sep 2015
22 sep 2015
Succes, energie si perseverenta!
22 sep 2015
Sa nu va dati batute niciodata oricat de greu ar fi!
22 sep 2015
100 RON
Mult Succes ! & Cat mai multi copaci!
18 sep 2015
Bafta TAZ-maniacelor :-)
18 sep 2015
75 RON
Bravo fetelor! Mult succes!
17 sep 2015
bravos
17 sep 2015
Mult succes chiparoaselor frumoaselor si alergatoarelor!
17 sep 2015
Multumim ca va ganditi la viitorul nostru si al celorlalti copii care isi doresc o lume cat mai verde!
17 sep 2015
Interesant....Padureanu...coincidenta? :) succes!
17 sep 2015
Bravo
17 sep 2015
17 sep 2015
Ma bucur sa vad ca luati atitudine si sprijiniti o cauza ce reprezinta solutia tuturor problemelor climatice prezente si viitoare - impadurirea! Veselia voastra e minunata! Pasivitatea nu este o alernativa si sunteti un exemplu demn de urmat! Felicitari!
17 sep 2015
16 sep 2015