8 LEGS - Asociatia pentru Dezvoltare Durabila Viitor Plus

Alergam pentru un viitor verde!

750 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
13 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salut! Suntem Raluca, Ana, Mira și Vali, viitoare participante la Maratonul Internațional București.

Ne-am unit forțele nu doar pentru această cursă, ci și pentru o cauză pe care noi o considerăm demnă de sustinut. Pădurea Copiilor, proiect ce a împădurit deja 38 ha abandonate, face un lucru de care statul român ar fi trebuit să se ocupe. Am observat însă că nimic nu se va mișca din loc fără implicarea noastră, a cetățenilor.

Străinii care ne vizitează țara rămân înmărmuriți la vederea pădurilor bogate ce îmbracă munții. Când plajele sunt prea aglomerate, când simițim nevoia unei pauze de la locul de muncă, ne retragem într-un weekend la cabană, unde putem inspira în sfârșit aer curat. Cei care îndrăgesc drumețiile înțeleg cel mai bine cât de liniștitoare este o plimbare între copacii înalți și verzi.

Pentru că trăim majoritatea vieții în orașe aglomerate, uităm că dincolo de blocurile de beton există locuri minunate, ce au nevoie de protecția noastră. Încă ne putem lăuda cu o țară superbă, dar pentru cât timp? Ce vor mai vedea copiii născuți peste ani și ani? Greu de spus, dar răspunsul depinde de ce se întâmplă acum. Vor vedea exact ce le vom lăsa noi, adulții de astăzi.

Pădurea Copiilor plantează un copac pentru fiecare nou-născut din România, dovedind că nu uită nici de natură, nici de cei mici. Este un gest simbolic, dar cântărește mai mult decât putem noi așterne într-o simplă descriere. Așa că ne-a rămas doar să vă invitâm să contribuiți alături de noi cu oricât se poate. Poate cafeaua de la Starbuck's va deveni un copăcel. •‿•

Dacă noi nu ne implicăm, nimeni nu o va face!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia pentru Dezvoltare Durabila Viitor Plus

"Pădurea copiilor" este un proiect  ViitorPlus ce are ca scop împădurirea terenurilor publice degradate din sudul României pentru care nu există fonduri de la stat. Împăduririle sunt cea mai eficientă și de durată metodă de a combate efectele grave ale schimbărilor climatice.

Acest proiect are o motivaţie puternic emoţională, ne propunem ca pentru fiecare nou-născut din România să plantăm şi să îngrijăm câte un puiet, pentru că atunci când vor crește copiii noștri şi ei să se bucure de binefacerile pădurii!

Aleg să împdupăduresc!” s-a născut sub umbrela “Pădurea copiilor” ca o campanile menită să aducă în prim plan necesitatea de a  face păduri pentru generaţiile viitoare și prin care ne propunem să implicăm un număr cât mai mare de oameni în lupta împotriva schimbărilor climatice.

Alege să împădurești! 

Padurea Copiilor - Viitor Plus

"Pădurea copiilor" este un proiect  ViitorPlus ce are ca scop împădurirea terenurilor publice degradate din sudul României pentru care nu există fonduri de la stat. 

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2015

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este ce

13 Donatii

09 oct 2015
Felicitari fetelor!
29 sep 2015
21 sep 2015
50 RON
bzz bzz
16 sep 2015
Bafta fetelor! :)
14 sep 2015
Felicitari fetelor pentru initiativa! Va tin pumnii!!!
11 sep 2015
Multa bafta!
11 sep 2015
Bafta!
10 sep 2015
30 RON
copilăria mea verde se ţine de poala pădurii
10 sep 2015
Felicitari fetelor - la mai mare! Sper ca toti romanii sa ia atitudine si sa ajute cauza impaduririlor, investind astfel in viitorul copiilor! Mergem si la plantat, da!?
10 sep 2015
:)
10 sep 2015
Felicitari!
10 sep 2015
10 sep 2015