Traian-Cristian David-Matei alearga pentru Padurea Copiilor la Crosul Padurii 2014

 

Traian-Cristian David-Matei ViitorPlus - asociatia pentru dezvoltare durabila

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
200 RON
Target
0
Donații

Salutare,

Numele meu este Traian-Cristian David-Matei si alerg pentru Padurea Copiilor la Crosul Padurii 2014. Motto-ul meu este: "Dincolo de fericire si nefericire este
pacea." (Eckhart Tolle)

Imi place sa alerg si iubesc sa ajut oamenii. Am avut ocazia sa le imbin de cateva ori la evenimentele caritabile la care am participat: Crosul Padurii, Crosul Invers, Crosul Casiopeea, Sky Run, Ultra Swim, etc.

Am ales sa ma implic mai activ in sustinerea misiunii Viitor Plus pentru Padurea Copiilor. Crosul Padurii de anul trecut a fost primul cros caritabil la care am participat, asa ca are o insemnatate aparte pentru mine. Dupa cei 3 km alergati in 2013, anul acesta particip la cursa de 10 km. Va invit si pe voi sa sustineti evenimentul prin alergare sau prin donatii.

Am incredere ca impreuna putem reusi! :D

Multumesc anticipat!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ViitorPlus - asociatia pentru dezvoltare durabila - este un ONG romanesc infiintat in 2006, ce are in portofoliu programe de antreprenoriat social, educație pentru mediu, voluntariat pentru mediu si infrastructură de mediu.

"Pădurea copiilor" a facut parte din ViitorPlus-Asociatia pentru dezvoltare durabila pana in anul 2016, cand a devenit o organizatie individuala, cu identitate juridica distincta.

Pentru a le urmari activitatea curenta, puteti sa ii gasiti la: https://www.padureacopiilor.ro 

Vine un moment în viaţa fiecăruia dintre noi în care e pur şi simplu momentul să schimbi foaia! Ai aşteptat până acum rezolvări de la guvern, soluţii de la primărie, justiţia divină… şi la un moment dat te saturi şi îţi spui: Gata! Până aici! Eu sunt schimbarea pe care o vreau în jurul meu! şi… schimbi ceva. Încetezi să aştepţi de la alţii soluţia şi devii parte d

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!