In armonie cu natura

 

Madalina Potter ViitorPlus - asociatia pentru dezvoltare durabila

0% Complete
0 RON
Donations raised
200 RON
Target
0
Donations

I want to live in a world where clean and fresh air is available, and where health is the norm. I think people should work with nature, not against it.

Vreau sa traiesc intr-o lume unde respiram aer curat si proaspat, si unde sanatatea este norma. Oamenii trebuie sa fie in armonie cu natura, nu impotriva ei.


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

ViitorPlus - asociatia pentru dezvoltare durabila - este un ONG romanesc infiintat in 2006, ce are in portofoliu programe de antreprenoriat social, educație pentru mediu, voluntariat pentru mediu si infrastructură de mediu.

"Pădurea copiilor" a facut parte din ViitorPlus-Asociatia pentru dezvoltare durabila pana in anul 2016, cand a devenit o organizatie individuala, cu identitate juridica distincta.

Pentru a le urmari activitatea curenta, puteti sa ii gasiti la: https://www.padureacopiilor.ro 

În 2015, Crosul Pădurii se reîntoarce cu forțe noi, mai bogat și... mai vesel. Sub sloganul „Aleargă și zâmbește!”, anul acesta ne vedem cu noi curse și voie bună pe 28 martie, în Parcul Tineretului.   Aflat deja la a 7-a ediție, Crosul Pădurii powerd by Telekom este un eveniment sportiv de masă și caritabil, dedicat strângerii de fonduri pentru împăduriri în cadrul proi

 

0 Donations

There are no donations. Be the first one to donate!