ViitorPlus - asociatia pentru dezvoltare durabila

ViitorPlus - asociatia pentru dezvoltare durabila

Crosul Padurii ~ 2015

Dată: 28 March 2015
În 2015, Crosul Pădurii se reîntoarce cu forțe noi, mai bogat și... mai vesel. Sub sloganul „Aleargă și zâmbește!”, anul acesta ne vedem
[ Show more ]

10

Galantomi:

34

Donații:

1,422 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

În 2015, Crosul Pădurii se reîntoarce cu forțe noi, mai bogat și... mai vesel. Sub sloganul „Aleargă și zâmbește!”, anul acesta ne vedem cu noi curse și voie bună pe 28 martie, în Parcul Tineretului.

 

Aflat deja la a 7-a ediție, Crosul Pădurii powerd by Telekom este un eveniment sportiv de masă și caritabil, dedicat strângerii de fonduri pentru împăduriri în cadrul proiectului „Pădurea copiilor.

 

„Pădurea copiilor” a demarat în anul 2007 sub îndemnul „Adoptă un copac!”cu scopul de a împăduriterenurile degradate din sudul țării prin plantarea și îngrijirea câte unui puiet pentru fiecare nou-născut din România. Până în acest moment am împădurit peste 37 de hectare de teren public degradat, adică echivalentul a 52 de suprafețe de joc ale Arenei Naționale, iar în anul 2014 am inaugurat prima pădure înființată de un ONG din RomâniaAceste rezultate au fost posibile cu ajutorul anumeroși susținători: voluntari, donatori, alergători, companii care au fost alături de noi pe parcursul celor 8 ani de proiect.

Astfel, participând la Crosul Pădurii, susții o viața activă și sănătoasă, alergarea ca o metodă de a fii mai fericit, dar și împădurirea sudului țării cu câte un puiet pentru fiecare nou-născut din Romania prin proiectul „Pădurea copiilor".

 

Fii fundraiser pentru pădurea de mâine a copiilor de azi şi dă viaţă alături de noi terenurilor degradate din sudul ţării!

Ce trebuie să faci pentru a fii fundraiser Pădurea copiilor?

1. Sa completezi formularul şi să te înscrii la una din cursele Crosul Pădurii powered by Telekom şi să bifezi în formular faptul că doreşti să susţii Padurea Copiilor

2. După completare formularului, echipa noastră va lua legătura cu tine si îți va trimite un kit de fundraising cu toate informațiile necesare. În urma informaţiilor primite de la tine îti vom crea o pagin[ personalizată pe Galantom.ro pe care vei putea să o promovezi în cercul tău de cunoscuţi, iar aceștia vor putea să doneze foarte uşor folosind un card bancar.

Dacă ai nevoie de ajutor, idei, încurajări sau ai întrebări legate de competiție, te rugăm să ne trimiti un e-mail - Mihai este foarte prietenos si d-abia asteapta sa vorbeasca cu voi.

Îți mulțumim pentru generozitate și pentru sustinere!

Echipa Pădurea copiilor